Нашому клубу виповнився 1 рік!

Нам рік. Рік нелегкий. Складний рік. В країні революція, війна, тероризм, економічна криза. Незважаючи на це, ми все одно разом. Всупереч всім зовнішнім негативним чинникам ми знаходимо час та натхнення зустрічатись, спілкуватись, займатися улюбленим хоббі.
Нам ще тільки рік, але за цей час ми зробили дуже багато. Ми здружилися. Ті, хто вирішив попри все залишитись у команді, і ті, хто приєднався пізніше. Ми створили колективну радіостанцію і показали себе в ефірі. Намагаємось активніше працювати у контестах.

Ми організували експедицію. Плідно попрацювали й чудово відпочили. Ми розпочали розвивати клубну матеріально-технічну базу. Сподіваємось, що наша «перша ластівка» – електрогенератор працюватиме справно не один рік.

Нам вже цілий рік, але так багато ще хочеться зробити. Хочеться зустрічатися набагато частіше і набагато більше часу приділяти радіо.
Хочеться, щоб колективка не замовкала ні на мить. Хочеться перемагати у всіх змаганнях. Хочеться їздити в експедиції хоча б раз на місяць. Хочеться, аби в нас все було, а нам за це нічого не було 🙂

Сподіваємось, що наступний рік додасть нам навих успіхів, нових учасників клуба й, звичайно, без втрат. Все ж таки, 1 рік – це кругла дата!

З днем народження, Київський Центральний Радіоклубе!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation